You are here

Snel leren = Leuk leren!

Snel leren = Leuk leren?! Voor de meeste middelbare scholieren is huiswerk een noodzakelijk kwaad waar ze het liefst zo laat mogelijk mee starten. Hierdoor vallen de cijfers vaak tegen en is het niet altijd even gezellig in huis. Er zijn ook leerlingen die uren achter elkaar leren en dan nog steeds niet klaar zijn met hun huiswerk. Zij hebben geen tijd meer voor sport of vrienden en ook bij deze leerlingen vallen de cijfers soms tegen. Ook zijn er leerlingen die door hun dyslexie, adhd, verdriet-ervaringen, hoogbegaafdheid of andere oorzaken niet goed om kunnen gaan met hun huiswerk en lezen.
Voor alle leerlingen én hun ouders biedt de training Snel leren = Leuk leren de oplossing!

De training Snel leren = Leuk leren is ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Time2Control. Op haar website (www.time2control.nl) is nog veel meer informatie over de training te lezen.

Tijdens de training Snel leren = Leuk leren leer je op een efficiënte en goede wijze je huiswerk beter te plannen en organiseren. Ook ontdek je wat jouw manier van leren nu is en krijg je technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2 tot 4 keer sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden door gebruik te maken van verschillende geheugentechnieken. Doordat we in groepjes van maximaal 4 leerlingen werken, is de kracht van de groep erg groot. Hierdoor worden alle leerlingen extra gemotiveerd en uitgedaagd om met de training aan de slag te gaan.

De training is geschikt voor middelbare scholieren van alle leerjaren vanaf vmbo-t tot gymnasium. Ook voor studenten is de training zeer bruikbaar.

De training vindt gedurende 6 weken 1 uurtje per week plaats in de praktijk. Wekelijks oefenen de leerlingen ongeveer een kwartier per dag het snellezen. De andere opdrachten worden met behulp van het eígen huiswerk gemaakt, zodat dit geen extra tijd kost.

Wil jij sneller, leuker en efficiënter leren in minder tijd en met betere resultaten? Geef je dan snel op voor de training Snel leren = Leuk leren!